NCC Infrastructure Tilbudsleder

Forretningsområdet NCC Infrastructure er en nordisk organisasjon som har spesialisert seg på bærekraftige løsninger innen infrastruktur, anleggsarbeid og grunnarbeid. Gjennom kundetilpassede konsepter og moderne arbeidsmetoder kan vi tilby en spennende jobb i et utviklende miljø. I løpet av de neste årene står Norge overfor store investeringer i infrastrukturprosjekter.

Division Civil Engineering Norway er en del av forretningsområdet NCC Infrastructure, og er en betydelig aktør innen utvikling og gjennomføring i alle typer anleggsprosjekter. Våre prosjekter omfatter blant annet veianlegg, jernbane, broer, kaier, tunneler, industri-/kraftanlegg og idrettsanlegg.

Vi søker nå etter Tilbudsleder for avdeling Store Prosjekt. Vi er fleksibel mht lokalisering. Stillingen rapporterer til Avdelingssjef, og vil ha kontorplass ved NCCs hovedkontor i Østensjøveien i Oslo, eventuelt ved vår avdeling på Finnsnes eller i Trondheim.

Avdeling Store Prosjekt søker Tilbudsleder

I denne rollen vil du lede tilbudssteamet, og være en nøkkelperson i prosessen fra screening til leveranse. Du skal ha helhetsoversikten over pågående prosesser, holde kontakten med relevante kunder og eksterne samarbeidspartnere, og håndtere vårt interne samarbeid mellom de enkelte avdelingene.

Vi ser etter deg som er komfortabel i lederrollen, og har gode kommunikasjonsevner som fungerer internt og eksternt.

Viktige oppgaver vil være:

 • Lede arbeidet med tilbud i henhold til strategiske planer.
 • Inneha rollen som tilbudsleder for tilbudsteamet og delegere oppgaver og sikre arbeidsmetodikk, systematikk, oppfølging, fremdrift og samhandling.
 • Presentere og gjennomgå tilbud både eksternt mot kunde og internt i forbindelse med kalkylebeslutninger og tilbudsgjennomganger.
 • Trekke inn kompetanse og ekspertise etter behov, og samhandle med andre avdelinger og eksterne samarbeidspartnere som rådgivere og underentreprenører.
 • Overføre erfaring og grunnlag fra tilbudsfasen inn i prosjektoppstart i samarbeid med prosjektleder.
 • Dette arbeidet og ditt bidrag vil være vesentlig i Store Prosjekt sin suksessoppnåelse.

Dine erfaringer og kvalifikasjoner

For å trives hos oss i NCC, må du ha et positivt engasjement, du må våge å tenke nytt, og du er tydelig med egne meninger. Du er løsningsorientert, og du vet at struktur og planmessighet sammen med teamfokus fører til gode resultater. Som leder av vårt tilbudsteam, er det avgjørende at du har:

 • Erfaring fra bransjen.
 • Erfaring fra tilbudsprosesser og prosjekter.
 • Relevant høyere utdannelse
 • Gode digitale kunnskaper.
 • Interesse og evne til nytenkning og utvikling.
 • Beherske et skandinavisk språk skriftlig og muntlig, og gode engelskkunnskaper.

Vi tilbyr

Som tilbudsleder i NCC vil du få være med på store og spennende anleggs- og samferdselsprosjekter, og bli en del av et spesialisert team og en profesjonell virksomhet. Hos NCC tilbys du en plass i en organisasjon med et gjennomtenkt verdigrunnlag, høy miljøbevissthet og en sterk vilje til å lykkes. Dette bidrar til at vi har mange fornøyde og stolte ansatte. Vi tilbyr våre medarbeidere konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter i et engasjert og faglig spennende arbeidsmiljø.

Kontakt Georg Hoff
gh@logikum.no / 907 88 989