NCC Building – Viken Vest søker Tilbudsleder

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

NCC Building utvikler, bygger og rehabiliterer bærekraftige kontorer, badeanlegg, barnehager, skoler og sykehus, idrettshaller m.m for både offentlige og private kunder. Vi fokuserer på utvikling i tidligfase sammen med oppdragsgiver.

I Norge er vi ansatte fordelt på Oslo, Viken Øst, Viken Vest og i Midt-Norge. I tillegg har vi tre datterselskaper på Østlandet. Building Viken Vest er lokalisert i nye lokaler på Kjellstad Næringspark i Lier, og har et geografisk nedslagsfelt langs aksen Kongsberg – Lysaker – Tønsberg.

Building Viken Vest har ambisiøse målsetninger og vi styrker vår kapasitet for fremtiden med å ansette en:

TILBUDSLEDER

Som tilbudsleder vil du ha en sentral plass i vår organisasjon. 

Dine ansvarsområder vil bl.a. være å: 

 • ha hovedansvar for å utarbeide tilbud og anbud som leder i et tilbudsteam, samt delta i utviklingen av løsningsforslag i design og tidligfaseprosjekter
 • utvikle attraktive løsninger for kundene og kostnadsoptimalisere prosjektene slik at definerte mål for lønnsomhet, kvalitet, HMS og kundetilfredshet nås
 • utarbeide et godt beslutnings- og kalkulasjonsunderlag for tilbudsgivning, innen tidsfrister
 • sikre konstruktiv og verdiskapende samhandling med kunde, konsulenter og leverandører
 • innhente pristilbud fra underleverandører (UE) og leverandører
 • evaluere innkomne tilbud fra UE og leverandører
 • ferdigstillelse- og innlevering av anbud/tilbud
 • delta i forhandlings- og kontraktsmøter med kunder
 • delta aktivt i markedsarbeid sammen med øvrig ledelse
 • identifisere markedsmuligheter

Din erfaring, kompetanse og egenskaper 

For å trives hos oss i NCC må du ha et positivt engasjement, være dedikert og våge å tenke nytt. Vi ser etter deg som har erfaring fra tilbudsarbeid, og gjerne bransjekunnskap innen bygg. Du samarbeider godt med andre, liker å dele kunnskap og erfaringer og er en aktiv nettverksbygger. Som Tilbudsleder ønsker vi at du har/er:

 • relevant utdannelse, gjerne som ingeniør eller sivilingeniør
 • bransjekunnskap innen bygg
 • kjennskap til regelverket for offentlige og private anskaffelser, kontraktstandarder og entrepriseformer
 • utfører planer med engasjement og utholdenhet, og oppnår kvalitetsmessig gode resultater
 • identifiserer og utnytter kommersielle muligheter

Det er også viktig at du behersker norsk eller et annet skandinavisk språk både skriftlig og muntlig, og i tillegg har gode engelskkunnskaper.

Vi tilbyr

Som Tilbudsleder i NCC Building vil du få være med på spennende og komplekse byggeprosjekter, og bli en del av en profesjonell virksomhet med et sterkt fagmiljø både lokalt, nasjonalt og nordisk. Hos NCC tilbys du en plass i en organisasjon med et gjennomtenkt verdigrunnlag, høy miljøbevissthet og en sterk vilje til å lykkes. Dette bidrar til at vi har mange fornøyde og stolte ansatte. Vi har også et meget godt tilbud for personlig og faglig utvikling og opplæring, og tilbyr konkurransedyktige betingelser i et engasjert og faglig spennende arbeidsmiljø.

Kontakt Baard Langballe
bl@logikum.no / 969 11 870