Prosjektleder


Om Consto

Consto er et landsdekkende nordnorsk entreprenørkonsern med 780 ansatte i Norge og Sverige og en årlig omsetning
på 5 655 mill. kroner.

Consto AS ble etablert i Tromsø høsten 2006 som et nordnorsk byggentreprenør-selskap. Siden er virksomheten utvidet med regionale  etableringer over hele Norge og i Sverige. Vi er  Norges syvende største entreprenør med en samlet omsetning  på 5 655 millioner kroner (2017).

Du finner Consto-etableringer i: SørVest: Kristiansand og Stavanger. Østlandet: Oslo, Lillestrøm  og Kløfta. Vestlandet: Bergen, Ålesund, Molde og Florø. Midt-Norge:   Trondheim og Surnadal .  Nord-Norge: Tromsø, Harstad, Bodø, Narvik, Mo i Rana, Hammerfest, Alta og Kirkenes.

Consto har vunnet flere kontrakten trenger å rekruttere inn flere prosjektledere

Kontraktene er store bolig og næringsbygg prosjekter som er lokalisert fra Oslo til Lillehammer

Arbeidsoppgaver

Som prosjektleder har du en svært sentral rolle i organisasjonen. Du har totalansvar for prosjektet fra start til overlevering. Du leder prosjekt med vekt på planlegging, fremdrift, økonomi, kvalitet og lovverk. Som prosjektleder er det ditt ansvar å påse at interne og eksterne retningslinjer blir etterlevd. Du har ansvar for at produksjonen utføres i henhold til krav om tid, kvalitet, ytre miljø og HMS. 

Du trives med en variert hverdag: alt fra å inngå kontrakter til å planlegge effektiv produksjon for deretter å motivere medarbeidere til å yte maksimalt for å innfri våre kunders forventninger. 

Kvalifikasjoner

  • Relevant utdannelse som sivilingeniør eller ingeniør
  • Har gjennomført flere suksessive byggeprosjekter fra A-Å med erfaring fra alle fag

  • Evnen til å lede andre og motivere

  • Nettverk med UE og samarbeidspartnere

Har du spørsmål om stillingen?

Kontakt Baard Langballe
bl@logikum.no / 969 11 870