Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/logik177/public_html/wp-includes/media.php on line 1206


Lean Rådgiver Digital – Lean Communication


Siden oppstarten i 2009 har vi arbeidet med over 250 bedrifter og sertifisert over 10.000 personer i Lean. Dette gjør oss til Norges ledende leverandør av Lean-konsulenttjenester og opplæring. I Lean Communications jobber det ikke typiske konsulenter, men tidligere linjeledere som forstås like godt i styrerommet som på «gulvet».  Det handler om å endre en kultur og for å få til dette trenger man arbeidserfaring. Navnet vårt inneholder også kommunikasjon og det er fordi vi vet at uten god kommunikasjon så er ingen endringer mulig.

Lean Communications hjelper bedrifter i implementering av Lean-filosofien. Vi jobber både i privat og offentlig sektor. Våre konsulenter kommer alle fra lederstillinger i bransjer som industri, helse, bygg, anlegg, logistikk og olje og gass, og kan vise til gode resultater fra disse bransjene.

Vi skreddersyr løsninger med utgangspunkt i Lean-metodikk for å oppnå kundens mål om forbedringer, effektivisering, kundetilfredshet og kostnadsredusering.

I tillegg til rådgiving driver vi også kursvirksomhet med sertifisering i Lean Six Sigma, og andre kurs innen Lean.

Beskrivelse av stillingen

Stillingen som Lean rådgiver digital er en spennende mulighet for deg som ønsker å bruke og utvikle din kompetanse innen prosjektadministrative oppgaver i et godt tverrfaglig miljø, der vi sammen med våre kunder utvikler gode løsninger i spennende prosjekter.

Vi tar i bruk moderne teknologi som BIM og VDC og, jobber i et tverrfaglig miljø med høy faglig kompetanse og kapasitet. Du får muligheten til å samarbeide med mange ulike typer mennesker, både internt i Lean Communications/Varde Hartmark og eksternt med kunder og samarbeidspartnere. Lean Communicatiuons har satt seg et mål om å være best på digitalisering av Bygg/anleggs verdikjeder . Utøvelse av denne stillingen blir sentral for å realisere målet.

Ønsket bakgrunn og utdannelse

 • Minimum 10 års erfaring fra bygg og anleggsbransjen.
 • Tverrfaglig forståelse.
 • Kjenner til samtidig prosjektering, VDC og LEAN, erfaring med digital samhandling, internt og eksternt mot kunde og samarbeidspartner
 • God kjennskap til lover og forskrifter knyttet til rådgivning og prosjektering, inkl. plan og bygningsloven med tilhørende forskrifter, samt kontraktstandarder for rådgivning, prosjektering og entrepriser
 • God forståelse for prosjektutvikling, roller og ansvar i byggeprosjekter
 • God skriftlig og muntlig formuleringsevne på norsk
 • Bachelor eller Mastergrad 

Vi tilbyr

 • uformelt og godt arbeidsmiljø
 • en spennende og utfordrende arbeidshverdag i Norges ledende Lean miljø
 • mulighet til å påvirke retningen til mennesker og bedrifter
 • gode lønnsbetingelser med bonusordning på toppen

Har du spørsmål om stillingen?

Kontakt Baard Langballe
bl@cruit.no / 969 11 870